perjantai 25. kesäkuuta 2021

Heinäkuun Kivi: Rubiini


Heinäkuussa syntyneiden kivi on rubiini. Varallisuutta, intohimoa ja yltäkylläistä hyvinvointia symboloiva kivi on omiaan kesän kuumimpaan aikaan syntyneille. Rubiinin on katsottu symboloiban hyvää mieltä. 

Rubiini kivi on intensiivisen punainen kivi, joka on saanut nimensä latinasta "Rubeus", joka tarkoittaa punaista. Rubiini on timantin jälkeen kovin luonnossa tavattava mineraali.


Rubiinit ovat olleet suosittuja korukiviä jo kauan ja mm. Monacon Ruhtinatar Grace Kellyllä nähtiin usein timantteja, kultaa ja rubiineja.

Rubiinia on pidetty äärimmäisen rakkauden symbolina, mutta se on myös intohimon ja elämän kivi. Rubiini vahvistaa sydäntä, jonka vuoksi korun olisi hyvä laskeutua juuri sydämen korkeudelle. Rubiinia nähdään usein myös sormuksissa, mutta se toimii myös erinomaisesti nilkkakoruna, koska kivi elvyttää verenkiertoa.

Punaisen värinsä vuoksi rubiinia on käytetty parantavana kivenä kaikenlaisiin verenkierron sairauksiin. Värinsä vuoksi kiven uskottiin myös suojelevan onnettomuuksilta, paholaiselta ja rutolta. Rubiini lievittää myös kuumesairauksien kipuja. 

  • Erityisherkkien ihmisten suojeluskivi
  • Parantaa ja kohottaa henkistä tasapainoa
  • Tasapainottaa kuukautiskiertoa
  • Kylmällä ilmalla lämmittää kantajaansa
  • Oinaan ja Leijonan onnenkivi
  • Planeetta: Mars

Punainen on ihana väri myös koruissa, vaikka niissä ei olisikaan rubiinia. Alla on muutamia ihania koruja, jotka sopivat hyvin heinäkuussa syntyneille lahjaksi.

Nämä ihanan punaiset korvakorut olen tehnyt Tsekkiläisestä lasista ja Swarovskin kristallista. Punaisen olen yhdistänyt kultaan. Näillä korvakoruilla voit tuntea itsekin olevai kuin Monacon Ruhtinatar Grace Kelly.

Korvakorut ovat saaatavilla useissa eri väreissä ja koukut sekä helmihatut ovat mahdollista saada kullan lisäksi hopeanvärisenä ja pronssisena.

Korvakorut voit ostaa tästä.


Punainen boho tyylinen rannekoru viimeistelee kesäasusi kauniisti. Rannekorussa on yhteensä 10 puuvilla narua, joiden keskellä on hopeanvärinen kaartuva putki helmi koristeena.

Rannekoru on saatavilla useissa väreissä ja teen kaikki rannekorut tilatun mitan mukaan eli saat aina itsellesi täydellisen rannekorun.

Rannekorun voit ostaa tästä.

Kaipaatko kimallusta?
Tämä ihanan punainen Swarovskin kiristalleista tehty nilkkakoru tuo luksusta arkeesi ja kimallusta kesäjalkoihin.

Nilkkakoru on saatavilla eri pituuksilla ja ketju on hopeoitu, nikkeli,-lyijy- ja kadmium vapaa.

Nilkkakoru on saatavilla useissa eri väreissä ja laajasta valikoimasta löydät myös muita ihania nilkkakoruja.

Nilkkakorun voit ostaa tästä.


Kaipaatko jotain käytännöllistä?
Näin kesällä tulee käytettyä aurinkolaseja, mutta useinkaan kesäasuissa ei ole taskua, jonne aurinkolasit laittaa vaikkapa kaupan ajaksi.

Nämä ihanat silmälasiketjut on tehty pienistä pyöreistä simpukkahelmistä ja yhdistetty hopoituun ketjuun. Silmälasiketjuissa on pitävät pidikkeet, jotka sopivat mihin tahansa laseihin olivatpa ne sitten aurinkolasisi tai lukulasisi.

Silmälasiketju on saatavilla useissa eri väreissä ja tarjolla on myös muita silmälasiketjumalleja.

Voit ostaa silmälasiketjun tästä.

~ Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti